REDACTIE

Over
Vitalogie
Magazine

Hoe maak je werk van vitaliteit? Hoe blijf je lekker vitaal in je werk? En hoe werkt vitaliteit eigenlijk? VITALOGIE magazine richt zich specifiek en actief op vitaliteit in werk en omgeving. Aan de hand van vijf pijlers – soul, body, mind, social, spirit – biedt het je dus antwoord op al deze vragen. En nog veel meer!

Want vitaliteit gaat verder dan alleen die fruitschaal op de balie of een bootcamp op dinsdagavond. Ervaar het zelf! Vitaliteit stoffig? No way! Geen geitenwollensokken, niks zweverigs. Integendeel; VITALOGIE is prikkelend, praktisch en bovenal persoonlijk.

Je leest ervaringen van ‘gewone’ mensen. Verhalen om jou en iedereen op je werk te motiveren en te inspireren om actief aan de slag te gaan met vitaliteit.
Experimenteer erop los en ontdek waar jij blij van wordt, wat je gelukkig maakt en wat die verandering teweeg brengt waar je (wie weet onbewust) naar op zoek bent. Stap voor stap én op je eigen manier, want het moet natuurlijk wel leuk blijven.

Zo helpt VITALOGIE magazine jou, je collega’s en je organisatie vitaal en gezond te worden én te blijven. Thuis en op kantoor. Dat werkt wel zo lekker.

Redactie

VITALOGIE magazine wordt met veel aandacht, bezieling en plezier gemaakt door CLAP Communicatieregie in samenwerking met Vitalogisch.

Jouw verhaal in Vitalogie Magazine?

Vitaal werken en leven is voor iedereen. Dat zit in kleine en soms ook in heel grote dingen. In iets wat jou zin geeft. Waar jij blij van wordt. Een keuze die jou gelukkiger maakte. Een gezond besluit. 

Heb jij zo’n inspirerend, misschien zelfs levensveranderend vitaal verhaal? Laat het ons weten! We komen graag met je in contact over jouw inspirerende ervaringen.

Of tip ons over een onderwerp dat absoluut niet mag ontbreken in de volgende editie.

Vul onderstaand formulier in en wie weet verschijnt jouw verhaal in VITALOGIE magazine.

Volg ons