VEELGESTELDE VRAGEN

Nazendingen van VITALOGIE magazine worden een dag na aanvraag uitgeleverd door PostNL. De levertijd is 2 werkdagen. Het kan voorkomen dat VITALOGIE magazine een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd.

Mocht er onverhoopt iets misgaan in de (aan)levering, dan kun je contact opnemen met: 0251-257924 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00).

VITALOGIE verschijnt twee keer per jaar. Het magazine is verkrijgbaar in drie verschillende abonnementsvormen, zowel zakelijk als particulier. Voor alle informatie over de abonnementen verwijzen we je naar de pagina Abonneren.

VITALOGIE magazine is verkrijgbaar in drie verschillende abonnementsvormen, zowel zakelijk als particulier. De inhoud en prijs van elk van deze abonnementen verschilt uiteraard. Voor alle specifieke informatie over de abonnementen verwijzen we je naar de pagina Abonneren.

Voor alsnog is het niet mogelijk om losse edities te bestellen. Wel is het mogelijk om alle vijf de edities in een bundel te bestellen. Klik hier voor jouw bundelkorting! Als abonnee vorige editie na laten sturen kan zolang de voorraad strekt. Dat kan via deze link.

Een adreswijziging doorgeven? Geen probleem! Neem telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer: 0251-257924. Je kunt een adreswijziging ook doorgeven via het contactformulier of per mail. Houd hierbij rekening met een verwerkingstijd van 5 werkdagen. Zelf alles online regelen kan ook via deze link. Dan wordt dit direct aangepast.

Ja, VITALOGIE magazine heeft naast bedrijfsabonnementen ook een abonnement voor particulieren. Voor alle specifieke informatie over de abonnementen verwijzen we je graag naar de pagina abonneren.

Je abonnement op VITALOGIE magazine beëindigen? Jammer, maar het is natuurlijk geen probleem. Neem telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer: 0251-257924.

Zelf alles online regelen kan ook via deze link. Houd in beide gevallen rekening met een opzegtermijn van 6 weken vóór afloop van de abonnementsperiode.

Je abonnement op VITALOGIE magazine aanpassen? Dat kan! Neem telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer: 0251-257924.

Zelf alles online regelen kan ook via deze link. Houd wel rekening met een verwerkingstijd van minimaal 4 weken.

Voor vragen kun je contact opnemen met Abonnementenland. Dit kan via het contactformulier.